Abnormaal goed

Soms heb ik een rotdag, maar jij geeft hem weer kleur. Wat zou ik zijn met een nieuwe computer, als jij hem niet zou laten opstarten? Hoe zou ik op mijn werk geraken? Zonder jou zou ik de weg niet vinden. Wat zou ik zijn met vuurpijlen? Zonder jou zou er geen vuurwerk zijn. Wat zou ik zijn met bergen snoep en chocola, als ik ze niet met jou kon delen? Wat zou ik zijn met een huisje aan zee? Zonder jou is de zee maar saai. Voor wie zou ik koken, met wie zou ik praten, met wie zou ik anders gaan? Ik kan boeken lezen en verhalen schrijven, maar de mooiste avonturen beleef ik met jou.

Ik neem je mee in mijn wildste fantasieën. Je duikt met me mee in zee, rolt met mij op wieltjes de duin af. Winkelen, het huisvuil opruimen, geen klus is je te veel, geen woord te zwaar. Je geeft mij je ogen, je handen, je hart en je ziel en samen maken we onze grootste dromen waar.

Ik houd van je vingers om mee te spelen, je handen die mij masseren. Je wervels die ik kan tellen, je spieren die mij omarmen, je tong die alle plooien gladstrijkt. Je stem, vrolijk en zacht, je mond die altijd lacht. Meest van al houd ik van jou: jij die alles voor mij doet, zelfs bloemen plukken in de kou.

Advertentie

Auteur: Ellen Kil

Ik ben met luisterboeken opgegroeid; hoe meer spanning en gruwel, hoe liever. En wat is er leuker dan zelf een luisterboek te maken? Mijn debuut 'De ultieme smaaktest' ligt als luisterboek in de rekken. Het maakt deel uit van een groter geheel waaraan ik nog volop aan het schrijven ben. Studies taal- en letterkunde maakten mij tot een weergaloze talenknobbel, allergisch voor taalfouten. Diverse boeken en concerten heb ik gerecenseerd, o.a. voor het KlaraFestival, Brussels Philharmonics, CJP, godeau, De Leeswelp en De Leeswolf. Als eindredacteur bij StampMedia coachte ik een jong redactieteam. Bij Radio 2 schreef ik bindteksten voor presentatoren, deed ik onderzoek naar audiodescriptie, bereidde ik interviews voor en zocht ik nieuws uit diverse invalshoeken. Schrijven zit in mijn bloed. Ik heb al één volledig manuscript geschreven dat nog wacht op een uitgever en aan nieuwe ideeën geen gebrek. De arbeidsmarkt kent voor mij weinig geheimen. Ik deed ervaring op in het onderwijs, bij diverse callcentra en in de verzekeringswereld. Momenteel werk ik als arbeidsbemiddelaar bij VDAB. Mijn werk is mijn passie. Het geeft enorme voldoening het verschil te maken, mensen op de arbeidsmarkt te motiveren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Ik heb fantastische collega's en wat is er mooier dan een job die mij ook nog eens tijd en ruimte geeft om te schrijven? Alles op deze website is fictie van eigen makelij (tenzij anders vermeld).

2 gedachten over “Abnormaal goed”

  1. Oeps, dit zijn teveel complimenten in één keer voor mij, misschien heb je wel gelijk maar voor mij ben je het allemaal zeker wel waard. Het is eigenlijk simpel, als jij gelukkig bent dan ben ik dat ook! Van jou abnormale vriend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: