Vakantiekriebels? Reis mee in een duistere wereld!

Ga mee met Amanda Bloem, een intelligent tienermeisje zonder thuis. Met de MP3-speler aan haar oren verdwijnt ze in het universum van meesterverteller Victor Krets. Victor is dé stem van een brede waaier aan luisterboeken, haar beste vriend op internet. Hij sleurt haar mee in een avontuur van porno, drugs en gevangenschap. Maar is de man met wie zij mailt nog wel Victor? Kan pater Kurt haar zieltje redden of moet hij mee naar de poorten van de hel? Tot de laatste zin houdt auteur Ellen Kil de spanning hoog. Een onvergetelijke, gruwelijke reis van flater tot fiasco, vol waanzin, waan en werkelijkheid, gestuwd door de kracht van een stem.

 

Schrijfster Ellen Kil, al jaren pupil van grote auteurs en acteurs, is verliefd op luisterboeken, sleurt je mee in de waanzinnigste hoeken van het menselijke brein, waar seks en dood verbonden zijn. Luister naar dit tafereel, uit een leven, rauw en reëel. Geen taboe wordt geschuwd, heilige huisjes omver geduwd. Extreme emoties komen tot leven, met stemmen die zielen doorzeven.

 

Benieuwd naar deze eerste roman ‘Gesloten boek’? Reeds vóór hij uitkomt, nog vóór publicatie, kunt u al enkele fragmenten horen. De voorstelling duurt een halfuur. Geen spaander van het decor blijft heel. Mocht dit allemaal wat tegenvallen, kan u ook genieten van andere presentaties die zeker wél de moeite lonenJ.JAcademie Berchem zit vol talent!!!

 

Waar en wanneer?

  • Zondag 21 mei (16u-19u, theater de Nieuwe Vrede, Berchem)
  • Donderdag 8 juni (20u-22u, bibliotheek De Poort, Berchem)
  • Dinsdag 13 juni (20u-22u, café De Nieuwe Vrede, Berchem)

 

(Met dank aan Dieter Verhaegen voor regie, aan mijn eerste lezers voor feedback, aan mama, papa, Femke en vele vrienden voor alle steun: zonder jullie zou het nooit lukken!)

Auteur: Ellen Kil

Ik ben met luisterboeken opgegroeid; hoe meer spanning en gruwel, hoe liever. Of het nu gaat om door acteurs voorgelezen verhalen of audiofilms vol geluidseffecten, ik vind het allemaal even boeiend. En wat is er leuker dan zelf een luisterboek te maken? Mijn debuut 'De ultieme smaaktest' ligt meteen ook als luisterverhaal in de rekken. Het maakt deel uit van een groter geheel waaraan ik nog volop aan het schrijven ben. Studies taal- en letterkunde maakten mij tot een weergaloze talenknobbel, allergisch voor taalfouten. Diverse boeken en concerten heb ik gerecenseerd, o.a. voor het KlaraFestival, Brussels Philharmonics, CJP, godeau, De Leeswelp en De Leeswolf. Als eindredacteur bij StampMedia coachte ik een jong redactieteam. Bij Radio 2 schreef ik bindteksten voor presentatoren, deed ik onderzoek naar audiodescriptie, bereidde ik interviews voor en zocht ik nieuws uit diverse invalshoeken. Schrijven zit in mijn bloed. Ik heb al één volledig manuscript geschreven dat nog wacht op een uitgever en aan nieuwe ideeën geen gebrek. De arbeidsmarkt kent voor mij weinig geheimen. Ik deed ervaring op in het onderwijs, bij diverse callcentra en in de verzekeringswereld. Momenteel werk ik als arbeidsbemiddelaar bij VDAB. Mijn werk is mijn passie. Het geeft enorme voldoening het verschil te maken, mensen op de arbeidsmarkt te motiveren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Graag help ik werkzoekenden met sollicitatietips of een opleiding op maat. Ik heb fantastische collega's en wat is er mooier dan een job die mij ook nog eens tijd en ruimte geeft om te schrijven? Alles op deze website is van eigen makelij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: