Speech

Beste mensen,

 

Een gelukkig Nieuwjaar. Afgelopen jaar hebben we veel winst gemaakt. Dat kan dit jaar alleen nog beter. En hoe. Wij geven u nog meer zorg dan vroeger. Bent u vandaag of morgen ziek, komt onze eigen arts u met een bezoek aan huis vereren. U zult meteen genezen.

 

Nog goed nieuws voor de tijdelijke contracten. Drie van onze tijdelijke medewerkers krijgen een vast contract. Zeventien mogen naar betere oorden uitkijken.

 

We hebben PABO en FN-wapens binnengehaald. Vooruitstrevende bedrijven voor wie wij administratieve taken zullen uitvoeren. ’s Nachts en in het weekend. Seks en rock-‘n-roll. Elke werknemer staat één nacht stand-by. U mag uiteraard thuisblijven en krijgt recup op een rustig moment.

 

Voortaan gaat u elke dag ergens anders zitten. Mobile desks, een schoon bureau. We houden privé en werk gescheiden. Er komen lockers voor uw gsm en heeft de crèche of school u nodig? Laat ze gerust naar mij bellen. Ik sta altijd voor u klaar, dat weet u.

 

De koffiemachine valt helaas niet te herstellen, maar de kraan werkt nog steeds. En dan nu: proost. Op de toekomst. Waar is de champagne? Hoezo? Jullie hadden die toch meegebracht?

Auteur: Ellen Kil

Ik ben met luisterboeken opgegroeid; hoe meer spanning en gruwel, hoe liever. Of het nu gaat om door acteurs voorgelezen verhalen of audiofilms vol geluidseffecten, ik vind het allemaal even boeiend. En wat is er leuker dan zelf een luisterboek te maken? Mijn debuut 'De ultieme smaaktest' ligt meteen ook als luisterverhaal in de rekken. Het maakt deel uit van een groter geheel waaraan ik nog volop aan het schrijven ben. Studies taal- en letterkunde maakten mij tot een weergaloze talenknobbel, allergisch voor taalfouten. Diverse boeken en concerten heb ik gerecenseerd, o.a. voor het KlaraFestival, Brussels Philharmonics, CJP, godeau, De Leeswelp en De Leeswolf. Als eindredacteur bij StampMedia coachte ik een jong redactieteam. Bij Radio 2 schreef ik bindteksten voor presentatoren, deed ik onderzoek naar audiodescriptie, bereidde ik interviews voor en zocht ik nieuws uit diverse invalshoeken. Schrijven zit in mijn bloed. Ik heb al één volledig manuscript geschreven dat nog wacht op een uitgever en aan nieuwe ideeën geen gebrek. De arbeidsmarkt kent voor mij weinig geheimen. Ik deed ervaring op in het onderwijs, bij diverse callcentra en in de verzekeringswereld. Momenteel werk ik als arbeidsbemiddelaar bij VDAB. Mijn werk is mijn passie. Het geeft enorme voldoening het verschil te maken, mensen op de arbeidsmarkt te motiveren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Graag help ik werkzoekenden met sollicitatietips of een opleiding op maat. Ik heb fantastische collega's en wat is er mooier dan een job die mij ook nog eens tijd en ruimte geeft om te schrijven? Alles op deze website is van eigen makelij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: